×

Waarschuwing

Key folder in safepath unaccessible

De band "Love In" uit Epe

1967

De vermaarde rockband “Love In” uit Epe speelde in de jaren zestig en zeventig prachtig rockmuziek in en rond Epe. Manager van de band was Jan Paasman.

Op onderstaande foto ziet u v.l.n.r.: Chris Uijttenboogaart – solo-gitaar en zang, Henk van Bussel – orgel en zang, Bert Bagerman - drums, Jaap Vierwinden – slag-gitaar en zang, en liggend in het gras Otto Lenselink – bass-gitaar, piano en zang. Niet op deze foto maar wel degelijk deel uit makend van de band zijn: Herman Nijkamp en Peter Beek..

Chris Uijttenboogaart speelde in de jaren zeventig nog in de Apeldoornse formatie „Tarantula” en weer later in de tachtig en negentiger jaren in de zeer succesvolle Eper band „PLEASURE”.

Jaap Vierwinden heeft zijn hart nog steeds in de muziek. Hij zingt als bariton in het Iers-mannenkoor „Doetmaes” uit Epe, opgericht op 11 april 1996; een koor dat inmiddels al drie cd’s heeft uitgebracht.

Otto Lenselink speelde in 1965 nog slaggitaar in de Eper band „Les Chopins”.

Peter Beek (plotseling overleden op 20 december 2011 op 64 jarige leeftijd) speelde nog in de eerste gitaarband van Epe „The Cruel Cats” (1958-1962) en later nog in de band „The Emotions” uit Epe. Band „The Cruel Cats" bestond verder uit Jan Cosman, Wim Wolf, Theo Wierdsma en Henk Beek. Band „The Emotions" had een bezetting in: Albert Schroten, Rudi Hammer, Gerad Dolphijn, Bé Wierdsma en Tonnie van Heeswijk.

Wie zijn hart ook nog steeds in de muziek heeft is Herman Nijkamp. Hij speelde in „Love In” trompet. Later studeerde hij klassiek trompet en trombone. Hij speelde o.a. in het orkest van Freddy Golden als zanger en trompettist. Tevens doceert hij trompet aan de Muziekschool Deventer en Zwolle.

Dit item is op zondag 08 juli 2012 aan de online collectie toegevoegd.

Kernen

Veluwse plaatsen

Nieuw