×

Waarschuwing

Key folder in safepath unaccessible

Appartementencomplex Florin

2018

Op de hoek Julianalaan met de Hoofdstraat, staat alweer ruim een jaar het nieuwe appartementencomplex Florin. Het prachtige complex aan de Hoofdstraat werd in januari 2019 afgerond. Het eerst werden de appartementen aan de Julianalaan-Parkweg opgeleverd. Zo was het mevrouw Ineke Draaijer-Kaal die op 12 december 2018 als een van de eerste bewoners de sleutel in ontvangst mocht nemen. Het complex bestaat uit 25 appartementen, waarbij er zich veertien wooneenheden aan de Hoofdstraat-zijde staan. Het complex aan de Juliana-zijde bestaat uit elf woningen.

De bouw en de afwerking zien er zeer verzorgd uit. De twee complexen zijn met hun klassieke, traditionele bouw, de nostalgische stenen en het authentieke metselwerk een aanwinst voor ons dorp Epe. Wel zijn het dure complexen geworden met prijzen tussen de 295.000 en 600.000 euro. Voor die prijs is er ook veel luxe geschapen, zoals videosystemen in de kelders en parkeer- en bergruimtes. Tevens zijn er oplaadpalen voor elektrische fietsen en auto’s. Ook is er al voorgesorteerd op de milieueisen, en is alles super geïsoleerd, en zijn de appartementen gasloos opgeleverd. Ook hebben de bewoners een eigen zeer sfeervolle loungeruimte die door de bewoners met zijn allen is aangekocht. De bewoners komen hier bij elkaar om te socializen. De ruimte is voorzien van een prachtige keuken met mooie zitjes en een luxe tv-scherm, om bijvoorbeeld presentaties te houden.

Het bouwbedrijf Van Norel uit Epe heeft de bouw uitgevoerd, en andere Eper bedrijven hebben hun kennis en kunde aangewend. Zo werden het schildersbedrijf Van Vemde, glaszetter Van Essen en installatiebedrijf Dijkstra bij de bouw betrokken. Kortom beide appartement-complexen zijn twee pareltjes voor ons mooie dorp.

Foto's: Privé-archief - Bert Hanekamp.

Dit item is op maandag 16 maart 2020 aan de online collectie toegevoegd.

Kernen

Veluwse plaatsen

Nieuw