Auteursrechtenverklaring

Auteursrechtenverklaring

Deze website is zuiver hobby-matig en wordt beheerd op non-profit basis zonder winstoogmerk.
De afbeeldingen komen uit eigen verzameling van prentbrief- ansichtkaarten en foto’s, en tevens uit particuliere collecties. De doelstelling is om beelden en herinneringen van historisch Epe e.o. te verzamelen, te rangschikken en vast te houden. De website de “Lohuizerbrink-Epe” streeft er na de wettelijke bepalingen in verband met intellectuele eigendom van gedigitaliseerde beelden te respecteren.

Door de grootte van de collectie is het niet in alle gevallen mogelijk gebleken de auteursrechthebbende op te sporen. Indien u meent dat u, als auteursrechthebbende van de werken, door het handelen van deze website, in uw belangen wordt geschaad, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met de beheerder.

“Lohuizerbrink-Epe”
Tel. 0578-612855
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


“Lohuizerbrink-Epe”

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerder, eigenaar mag niets van deze website worden gekopieerd of vermenigvuldigd worden, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaargemaakt, in welke vorm of op welke wijze dan ook. Evenmin is publicatie van het geheel of enig onderdeel in schriftelijke vorm, via internet, of andere digitale technieken toegestaan.

Kernen

Veluwse plaatsen

Nieuw